2011. december 26., hétfő

Édes kislány együttes! 5db - Jelenlegi ára: 990 Ft


5Eladó édes kislány együttes!
1 Db bélelt Hímzett tündéri farmer naci.   6-9 hós gumis derekával extra kényelmes. Csipke a zsebénél oldalt a lábszárán és hátul a fenékrésznél. Nagyon jó állapotú, csak a bélése minimálisan bolyhos, de ez nem látszik és nem zavaró mert csak alig alig, de megemlítem.
4 db hosszúujjú poló. 6-9hó pamutok.
1 db csíkos. Ez jól illik egy másik felrakott együtteshez is, ennek a száma  1467987790-es a termékeim között megtalálod. Annak a nadrágnak a színével pont megeggyezik a poló csíkozása. Mi inkább azzal a nadrággal hordtuk. Díszvarrásokkal. nyakrészénél gombok.
1 db piros csíkos hosszúujjú poló. Next Hímzett felirat. Csipkés nyakív, az alja, és a kezénél. A nyakrészénél patent.
1 db mellrészen szabott Fefér húzott nyakú (gumis) és húzott ujjú ( szintén gumis) Csipkedíszítéses Next hosszuujjú poló.
1 db Hímzett mintéjú rózsaszín posszúujjú poló. Ezen látszik a használat, enyhén kopott, nem vészes, csak nem olyan ujjszerű mintb a többiu ezért inkább leírom.  
Tündériek felvéve.
Folyamatosan töltöm fel gyermekeim (lányom 0-98-as méretig, fiam 0-6 hóig)  kinőtt ruháit, melyek kizárólag jó minőségű többnyire angol, márkás termékek.
Nézd meg a többi termékem, és válogass bátran, és spórolj a postaköltségen.
Ha 5000 Ft felett vásásrolsz 5% kedvezményt adok, ha 10. 000 Ft felett akkor 10% kedvezményt adok, 15. 000 Ft felett pedig 15% kedvezmény jár!
A termékeket személyesen Dunakeszin  vagy Fóton lehet átvenni.
A küldeményeket ajánlott levélként postázom, sima levélként csak a vevő kérésére és kizárólagos felelősségére adok fel csomagot.
A termék postaköltsége a mindenkori postai díjszabás szerint.
Az adás-vételeket szeretem 1-2 héten belül lebonyolítani, ezért kérném, hogy csak az licitáljon, aki 5-10 napon belül utalni tudja a vételárat. A pénz megérkezését követően azonnal postázok.
Köszönöm szépen és jó Vaterázást kívánok!



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 03:37
. Édes kislány együttes! 5db - Jelenlegi ára: 990 Ft