2011. június 10., péntek

dc fix fali matrica - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Ezen az aukción fali dekor matricára tehetsz licitet!
Ezt találtam róla.
Unja már az egyszínű falat? Valami friss, dekoratív, de egyszerű és olcsó megoldásra vágyik? A fali matrica segít újjávarázsolni otthonát. Mindezt könnyedén, és bármily hihetetlen – de pillanatok alatt.
Akár a nappali egyik falát szeretnénk hangsúlyossá tenni egy szép virágmotívummal, akár a modern szobának szeretnénk egy kis retro hangulatot kölcsönözni, vagy a gyerekszobát színesítenénk, jó megoldást jelenthet a fali matrica. Nem kell az egész szobát kipakolni, szakembert keresni, bajlódni a festéssel, tapétázással napokon át. Mindössze pár perc alatt egy kis kézügyességgel és néhány ezer forinttal teljesen új öltözetet adhatunk a szobának egy látványos, és jól elhelyezett fali matricával, faltetoválással.
A nagy formátumú dekorációs matricák és faltetoválások egyszerűen felragaszthatóak bármilyen sima, tiszta felületre (legyen az fal, mennyezet, padló, ajtó, bútor) és eltávolítás után áthelyezhetőek akár többször is. A kiváló minőségű átlátszó vinil fóliára nyomtatott kollekció számos egyedi dizájnt és változatos témákat kínál. Virágok, faltetoválások, grafikus motívumok, valamint vicces figurák kreatív gyermekek számára – változtassa át szobáit varázsütésre, egyszerűen!
Bármi kérdésed van írj.
A termék a mérete miatt csak szegeden vehető át személyesen!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 15:12
. dc fix fali matrica - Jelenlegi ára: 2 000 Ft