2011. április 24., vasárnap

BIOPTRON III Compact fényterápíás lámpa - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

BIOPTRON Compact III fényterápiás készülék:
A BIOPTRON-technológia mára széles körben használt és elfogadott a gyógyításban, mint felhasználóbarát, hatékony, nem gyógyszeres orvostechnikai eszköz.  Több mint 15 év klinikai vizsgálatai világszerte bizonyították, hogy igen hatékony kiegészítő terápia az akut és krónikus sérülések, illetve a műtét utáni sebek konzervatív kezelésében.
1A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat.
A BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését).
Ezt a készüléket otthoni, kórházi és terápiás központokban történő felhasználásra fejlesztették ki. Bárki könnyen kezelheti; a kényelmes használatot segíti a beépített időmérő, amely kétpercenként sípoló hangot ad.



Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 08:18
. BIOPTRON III Compact fényterápíás lámpa - Jelenlegi ára: 50 000 Ft